Gratis adverteren api

 

Grote fotostudio te huur in Nijmegen

Grote fotostudio te huur in Nijmegen
Prijs:
€ 25.00
Bekeken:
13251 keer sinds 21-07-2014, 08:36:37
Telefoon:
+31 (0)650422313
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

STUDIONIJMEGEN verhuurt een professionele en zeer compleet ingerichte fotostudio van 160m2 in Nijmegen, welke een perfecte werkruimte biedt aan zowel fotografen als creatieve productieteams.

De ruime studio is voorzien van neutraal grijze wanden en heeft een 7×5 meter dubbele witte cycloramawand van 4 meter hoog. Richting de rondwand heeft de fotograaf 15 meter vrije ruimte om te fotograferen. Daarnaast beschikken we over een green screen van 3 meter breed.

In de studio hebben we een gezellige zithoek met koelkast en espressomachine. Er is een werkplek voor de fotograaf of art-director en we hebben een aparte ruime visagie- & kleedkamer met twee werkplekken. Uiteraard is er in de hele studio WiFi en muziek aanwezig. Technisch is de studio voorzien van state of the art apparatuur en is het mogelijk om de foto’s direct op een 120cm LED TV te bekijken terwijl de shoot gaande is.

We hebben ruim voldoende gratis parkeerplekken, ook voor grotere voertuigen en de studio is voorzien van een overhead deur van 3.5m hoogte.

De studio is per uur te huren, inclusief alle faciliteiten, voor maar €32,50. Wil je de studio voor een dagdeel van 4 uur huren? Dan betaal je zelfs maar €25,00 per uur.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)