Gratis adverteren api

 

Koramic OVH dakpannen 14 kleuren. Scherpe prijs!

Koramic OVH dakpannen 14 kleuren. Scherpe prijs!
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
3283 keer sinds 17-10-2016, 10:03:33
Telefoon:
+31 (0)566 840367
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Kleur: verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren, Zie websitelink

Koramic OVH dakpannen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Koramic OVH dakpannen wordt geleverd per stuk.

OVH staat voor Opnieuw Verbeterde Holle: het is een nieuwe variatie op de traditionele Oude Holle, die al eeuwenlang de Hollandse daken bedekt. Ook de OVH levert het authentieke, vertrouwde straatbeeld op dat we allemaal kennen. De OVH is uitgerust met een iets opvallender wel. Vooral in de verglaasde varianten heeft dat een mooi effect, met lichte en donkere lijnen. Natuurlijk biedt de OVH ook betrouwbaarheid, bescherming en comfort.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze site door op blauwe link onderaan advertentie te klikken

hier kunt u gemakkelijk en betrouwbaar alle materialen bestellen !

Over ons bedrijf:

Bouwmaterialenleverancier is de online webshop van Handelsonderneming Sjoerd de Boer. Wij zijn als één van de allereerste leveranciers gestart om bouwmaterialen via internet te verkopen. Na ons hebben velen dit voorbeeld gevolgd. Sjoerd de Boer en Nynke Brinksma zijn de drijvende krachten achter Handelsonderneming Sjoerd de Boer.

Door klein maar goed georganiseerd te blijven werken, hebben wij als één van de weinigen onze prijzen laag kunnen houden en vele duizenden bestellingen naar volle tevredenheid afgehandeld.

"Dit is nou zo'n adresje waar je bouwmaterialen voor een scherpe prijs kunt krijgen" is een veel gehoord argument van onze klanten om te blijven kopen bij ons. Onze werkwijze wordt ook beoordeeld door klanten, via een onafhankelijke site hebben vele klanten van ons een positieve reactie achtergelaten.

Door samen te werken met collega- leveranciers en fabrieken kunnen wij de prijzen laag houden. Want samen werken is beter dan tegen elkaar te concurreren ! Op deze manier kunnen we samen grote voorraden opbouwen, aan nieuwe innovaties werken en transportritten korter houden, wat weer het milieu bespaart.

Werkwijze:
Materialen voor zuid, west en oost Nederland worden bezorgd door een vaste collega, omgekeerd verzorgen wij voor hen de materialen weer in het weer in het noord Nederland. Op deze manier besparen we enorm veel transportkosten. Een ander voordeel is dat elke regio weer vraag is naar andere goederen. Boven de rivieren wordt er veel gebruik gemaakt van 38 mm dikke balken. Terwijl er onder de rivieren voornamelijk gebruik gemaakt van 44 mm dikke balken. Hierdoor kunnen we samen met onze collega's een betere voorraad houden.

Bij grotere bestellingen kunnen we materiaal rechtstreeks af fabriek naar klant vervoeren, hierdoor kunnen we enorme scherpe prijzen neerleggen, omdat we de magazijnkosten en vervoerskosten van magazijn naar klant niet hoeven door te rekenen.

Alle transporten die er uitgevoerd worden, vallen onder het "Lean en Grean" certificaat. Lean en Grean is een stimuleringsprogramma voor bedrijven en de overheid. Het stimuleert organisaties om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparing opleveren maar gelijktijdig ook de milieubelasting reduceren.

Voor vragen en adviezen zijn wij altijd bereikbaar via telefoon en mail, maar ook een kop koffie staat altijd bij ons klaar op de Buorren 19 in Reduzum.

Met vriendelijke groeten

Handelsonderneming Sjoerd de Boer
Buorren 19
9008 SV Reduzum
telefoon 0566 840367

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website door op de website link te klikken. U kunt dan gemakkelijk en betrouwbaar uw producten bestellen

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)