Gratis adverteren api

 

Moderne Veiligheidsdeuren CRYSTAL

Moderne Veiligheidsdeuren CRYSTAL
Prijs:
€ 999.00
Bekeken:
2161 keer sinds 17-09-2015, 20:35:04
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Veiligheidsdeuren voor elegante flats en kantoren.

Deuren leiden naar de hoogste veiligheidsnormen; veiligheidsdeuren zijn gecertificeerd eerste klasse C4. Ze zijn getest en de test van de inbraakwerendheid volgens de Europese normen EN1627 hebben doorgegeven: 1630: 2012.

BOUW
De hoofdstructuur van de deuren is gemaakt van gegalvaniseerd staal met een dikte van 0,8 mm. Dankzij de moderne proces van het buigen en lassen, deur ontwerp is compact en bovendien versterkt het verticale profiel van Omega. De behuizing is gemaakt van plaatmetaal met een dikte van 1,2 mm. Deurgewicht afhankelijk van het model is ca. 100 kg en blad dikte ong. 96 mm. Alle modellen deuren zijn gevuld met minerale wol.

ACCESSOIRES
De standaard op alle modellen de zoeker, stijve keten, verstelbare scharnieren en overlay maskeren scharnieren, slot trillingen, decoratieve afwerking gaten sloten, handvat lux verchroomd zilver of goud.

ALARM
Om een ​​maximale veiligheid te garanderen, zijn allemaal de deur modellen die zijn uitgerust met een alarm onzichtbaar verborgen in het deurblad. Activeren en deactiveren van het alarm wordt gedaan door de invoering van een individuele pincode. Het alarm is ontworpen om te activeren wanneer een sterke invloed of elektroconvulsietherapie detecteren, bijvoorbeeld, wanneer het proberen om een ​​slot droeg.

SYSTEM KEY 5+1
Een innovatieve oplossing om de veiligheid te verbeteren en functionaliteit is de System 5 + 1. Het betekent "werken key" en 5 originele sleutels, die altijd worden geleverd aan de juiste wijze afgesloten met de klant. Het eerste wat we doen na het plaatsen van de meest voorkomende deur naar de cartridge te vervangen. Door de toets 5 + 1, er geen behoefte, omdat de werkzaamheden sleutel uitsluitend bestemd voor montage van de deur. Vanaf het moment dat je voor het eerst de originele sleutel te gebruiken, de sleutel onbruikbaar werk.

Centrale vergrendeling
Alle deuren zijn standaard uitgerust met centrale vergrendeling; cilindrisch met 13 bouten inbraak. 12 is een horizontale hekdeur vleugel en een verticale bout top. Het product is gemaakt van gehard staal, bestand tegen boren. Productie deur maakt alleen gebruik van hoogwaardige, professionele accessoires, inserts en sloten SECUREMME Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit accessoires voor veiligheidsdeuren. Alle deur modellen zijn uitgerust met de hoogste kwaliteit gecertificeerde slot Italiaanse bedrijf SECUREMME, model 2610. Kasteel in de hoogste inbraak C is ontworpen voor gepantserde stalen deuren, volgens de Europese norm UNI: ENV 12209: 2005.

FRAME
Het frame en het blad van het frame zijn poeder; matte epoxy antraciet. Deuren met verstelbare deurkozijn; wanddikte bereik van 15-26cm.

Tientallen modellen in de aanbieding. Deuren direct beschikbaar. Verzending naar heel Europa. Helaas hebben we niet praten in het Nederlands. Neem dan contact met ons op via e-mail info@abaja.pl of telefoon 0048 664480862 in het Engels.

www.abaja.pl

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)