Gratis adverteren api

 

Meer Licht=Meer Verdienen = Minder kosten

Meer Licht=Meer Verdienen = Minder kosten
Prijs:
€ 15.87
Bekeken:
3440 keer sinds 20-01-2014, 20:21:22
Telefoon:
+31 (0)629307208
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

LED highbay verlichting

Grote ruimtes vragen om led highbay

Industriële ruimtes vereisen een goede verlichting, die lang mee gaat en waarvoor weinig onderhoud nodig is. U wilt immers niet constant lampen moeten vervangen. Zeker niet als deze op een moeilijk bereikbare plaats aan het metershoge plafond midden in uw bedrijfsruimte hangt. Led highbay lampen zijn in dat geval de beste oplossing. IMS heeft als officiële distributeur van Cree altijd de beste led highbay verlichting voor u beschikbaar.

Led highbay efficiënt bij lage temperaturen

Led highbay verlichting zorgt voor een helder wit licht, dat efficiënt wordt verspreid. Omdat deze verlichting goed tegen kou en vocht bestand is, wordt het vaak gebruikt in als plafondlampen voor bijvoorbeeld gekoelde bedrijfshallen. De Cree led highbay verlichting die IMS aanbiedt, bewijst steeds weer zijn nut als ideale lichtbron voor grote ruimtes bij lage temperaturen. Door de beperkte warmte die de ledverlichting afgeeft, is het de efficiëntste lichtsoort bij temperaturen onder nul.

Tot vijfenzestig procent lagere energiekosten met led highbay

De lange branduren van de led highbay verlichting van Cree en het weinige onderhoud dat is vereist, zijn maar een paar van de voordelen die u ermee heeft. De lampen zijn door hun geringe energieverbruik namelijk ook bijzonder zuinig. Een besparing van tussen zestig en vijfenzestig procent is geen uitzondering, wanneer u voor het verlichten van uw opslag- of koelruimte overstapt van reguliere lampen naar led highbay verlichting.

Extra voordeel met led highbay dankzij bewegingssensor

Met een levensduur van meer als 100.000 uur, tientallen procenten minder energieverbruik en minimale onderhoudskosten is Cree led highbay verlichting gegarandeerd de meest efficiënte en economische oplossing onder de verlichtingsmogelijkheden voor bedrijfsruimtes. Dankzij de optioneel ingebouwde sensor wordt het voordeel nog groter, omdat de lampen automatisch gedimd worden naar dertig procent als deze enige tijd geen beweging constateert. Voor maximale besparingen op energiekosten, minimale milieubelasting, het beste rendement en het natuurlijkste licht, kiest u voor Cree led highbay verlichting van IMS .

Voorbeeld:
Normaal 100 Watt in Led 10 Watt € 15.87
Normaal 3000 watt in LED 300 Watt € 580,64
Normaal 5000 watt in LED 500 Watt € 1120,35
Ervaar zelf de voordelen van onze LED highbay en neem contact op met IMS.
In de maand Januari een gratis lichtplanadvies:
Tel: 06-29307208 (NL)
Tel: 0488-949171(B)

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)