Gratis adverteren api

 

Goed betaalde bijbaan voor vrouwelijke studenten

Goed betaalde bijbaan voor vrouwelijke studenten
Prijs:
€ 100.00
Bekeken:
20910 keer sinds 09-06-2016, 18:34:51
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste studentes,

Zoek jij een goed betaalde studentenbijbaan, waarbij de verdiensten erg goed zijn en je inspanningen minimaal? Lees dan verder.

Wij komen graag in contact met studentes vanaf 21 jaar die op minimaal HBO niveau een studie volgen. Wij zoeken (bij voorkeur) studenten die in de stad Utrecht wonen en studeren. Utrecht is natuurlijk een van de grootste studentensteden in Nederland. Bovendien werken wij vanuit ons kantoor in Utrecht

Wij zijn wij; Studentus is een Utrechtse intermediair op het gebied van persoonlijk contact. Wij bemiddelen tussen leuke en spontane studentes en onze mannelijke klanten. Activiteiten kunnen zeer divers zijn. Enkele voorbeelden zijn o.a. dinnerdates, een arm candy tijdens een gala feest, gezelschapsdame, tafeldame of als PA op een business trip. Veel is mogelijk en wij alles doen wij met respect en garanderen je persoonlijke veiligheid. Wij bemiddelen alleen met serieuze, nette Nederlandse zakenmannen. Vooraf geef jij je wensen aan en wij maken de juiste match met onze klanten. Die zijn gemiddeld 43 jaar oud en werken veelal als advocaat, directeur van hun eigen bedrijf of hoge ambtenaar.

Kortom; zoek jij een bijbaan waarbij je goed gaat verdienen, neem dan eens een kijkje op onze site; studentus.nl en bij interesse zien we graag je reactie. Blijf je belangstelling houden, dan uitnodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Utrecht. Uiteraard werken wij discreet en denken aan je privacy. Je belangstelling gewekt? Bekijk onze site en stuur je bericht via het webformulier.

Graag tot binnenkort, Vriendelijke groet, Studentus.nl

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)