Gratis adverteren api

 

Danspaal op je kamer? Sportief Paaldansen xpole of lupit pole

Danspaal op je kamer? Sportief Paaldansen xpole of lupit pole
Prijs:
€ 299.00
Bekeken:
3367 keer sinds 08-12-2021, 09:18:51
Telefoon:
+31 (0)85-0220069
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Koop je eigen danspaal!
Paaldansen kun je ook thuis doen!
Thuis oefen je wat je hebt geleerd in de les, alleen of met vrienden. Zo train je nog meer en zie je sneller resultaat. Sportief Paaldansen biedt alleen maar danspalen van hoge kwaliteit aan. Deze mobiele danspalen zijn allemaal gemakkelijk zelf op te zetten en weg te halen.

Je koopt al een danspaal van hoge kwaliteit vanaf 209 euro!

X-Pole Sport - Statische chrome danspaal – 40 mm en 45 mm (vanaf 299 euro)
De X-pole Sport is de professionele danspaal die je gemakkelijk meeneemt en opzet.De paal beschikt over de nieuwste technologie, een X-Joint om de palen met elkaar te verbinden en is van onder af te bevestigen waardoor er geen gevaarlijke situaties op ladders en stoelen ontstaan. De X-pole Sport gebruikt X-Poles exclusieve afstelsysteem, zonder een borgmoer te gebruiken, om de paal te vergrendelen.De paal bevat ook een speciale cover die de paal van boven naar beneden helemaal glad maakt. Deze X-Pole is een statische chrome danspaal en is beschikbaar in 40 mm en 45 mm dikte. De danspaal is verstelbaar van 2235 mm tot 2745 mm.

X-Pole XPERT - Chrome danspaal die zowel statisch als spinning is – 40 mm en 45 mm (vanaf 299 euro)
De X-Pole XPERT is de nummer 1 danspaal in de wereld. Deze is ontwikkeld in samenwerking met professionele paaldanseressen. De nieuwe generatie X-Pole is voor iedereen hanteerbaar is en op iedere gewenste hoogte verkrijgbaar is door gebruik te maken van extensions. Deze X-Pole kan zowel statisch als spinning gebruikt worden. In de statische stand draait de paal niet mee en in de spinningstand wel.

De paal beschikt over de nieuwste technologie, een X-Joint om de palen met elkaar te verbinden. De paal is van onder af te bevestigen waardoor er geen gevaarlijke situaties op ladders en stoelen ontstaan. Deze paal bevat ook een speciale cover die de paal van boven naar beneden helemaal glad maakt. Deze X-Pole is een zowel statische als spinning chrome danspaal en is beschikbaar in 40 mm en 45 mm dikte. De danspaal is verstelbaar van 2235 mm tot 2745 mm.

Lupit Pole Classic – Spinning en statisch - Danspaal met klemsysteem - 42 mm (vanaf 307 euro)
De Lupit Pole is super gemakkelijk om in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. De onderdelen van de Lupit Pole dienen alleen op elkaar geplaatst te worden (zonder aan te draaien) en blijven dan doormiddel van het klemsysteem goed vast zitten.De Lupit Pole is helemaal glad van boven naar beneden, en net als de andere danspalen die Sportief Paaldansen aanbiedt veilig en betrouwbaar. De Lupit Pole heeft een geweldige spin en een optimale grip. De paal is gemaakt van Hi quality materialen zoals Hi Polish roestvast staal (allergie vrij).Het installeren en verwijderen van de paal kan door 1 persoon binnen 1 minuut gedaan worden, er hoeven hiervoor geen gaten geboord te worden en dergelijke. Op het onderstuk en bovenstuk zit zeer kwalitatief rubber tegen schuiven en beschadigingen. Het unieke Flex System en het gepatenteerde Safety Block Nut zorgen voor een maximale veiligheid voor de danser.

Lupit Pole Diamond – Spinning en statisch - Danspaal met Swarovski - klemsysteem - 42 mm (vanaf 388 euro)
Als je echt iets heel speciaals wilt: deze danspaal is bezet met originele Swarovski diamanten! Extra gaaf is dat deze diamenten zullen glimmen wanneer de paal spint. Naast de geweldige look van deze Diamond Lupit Pole bevat de danspaal dezelfde eigenschappen als de Lupit Pole Classic.


Cadeaubonnen, danspaal extensions, magnesium, crashmatten, X-stage, paaldanskleding
Uiteraard biedt Sportief Paaldansen naast deze danspalen ook nog vele andere paaldans-gerelateerde producten aan. Kijk snel even in onze webshop voor meer informatie en producten! www.sportiefpaaldansen.nl/shop


Eerst nog even oefenen bij een les?
Wil je eerst nog even oefenen? Iedereen is welkom om vrijblijvend aan een proefles mee te doen. Je kan lessen volgen in Den Bosch, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Om je hiervoor in te schrijven ga je naar www.sportiefpaaldansen.nl. Een proefles kost tijdelijk maar €9,95. Je kunt je op de site ook inschrijven voor een (inloop)workshop.Op onze website www.sportiefpaaldansen.nl vind je alle informatie.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen naar 085-0220069.


Sportieve groet,

Het team van Sportief Paaldansen

Utrecht, amsterdam, rotterdam, denhaag, den haag, tilburg,hoogvliet, Breda, weesp, nieuwegein. Pole. Polefitness, fitness, trainen, spieren,buik, billen, armen, rug, benen, handen, leuk, spontaan, super, gezellig,hobby, feest, feestje, vrijgezel, vrijgezellen, feest, feestje, uitje, uit,dag, dagje, vriend, vriendin, paal, paaldans, paaldansen, poledance, dance, zelfvertrouwen, vertrouwen, workout, cursus, cursussen, sportief,sportiefpaaldansen, google, marktplaats, internet, aanbieding, tegoed, bon, workshop, workshops, inloop, groupon, school, scholen, danspaal,paaldansen paaldanspaal, stickit, pole, polejam, paalsport, paalfitness,demonstratie, uitdaging, sensueel, sensuele, kamasutra, act, sportschool,sportscholen, sport, youtube, youtube.com, google.com,google.nl, film, filmpje, filmpjes, mail, uitdagend leerzaam hulpzaam verhuurverhuren tehuur, kinderen, kinder feestje, x-pole, xpole, fun, lupitpole, lupit, xpert, paaldanspaal, paal

Foto`s

Geen afbeeldingen gevonden.

Ook hier adverteren(tip)