Gratis adverteren api

 

Nacht briketten 12 kilo. 3,50€ incl bezorging.

Nacht briketten 12 kilo. 3,50€ incl bezorging.
Prijs:
€ 3.50
Bekeken:
11575 keer sinds 08-11-2014, 20:34:44
Telefoon:
+31 (0)118795113
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Briketten en Pellet Service is een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de inkoop en verkoop van kwaliteit briketten, pellets en haardhout. Al onze producten hebben het keurmerk DIN en zijn FSC-producten. Wij beschikken over een eigen test opstelling waar de producten eerst in getest worden voordat wij overgaan tot verkoop. Daardoor weten wij dat we een goed product verkopen waar we dan ook achterstaan. Briketten en Pellets Service onderscheid zich tegen over ander aanbieders omdat je bij ons ook één pak tot een heel pallet kunt bestellen tegen een normale prijs. Zo kunt u kunt zelf u aantal bepalen en kennis maken met het product. Ons doel is kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Nacht briketten pak ca 12 Kilo

Wat zijn de voordelen van het verwarmen met nachtbriketten ?

1.De verbranding van nachtbriketten gaat erg traag. Ze kunnen tot 10-14 uur meegaan, en daardoor kunnen ze bijvoorbeeld het huis warm houden gedurende de nacht;

2.Milieuvriendelijke hernieuwbare energiebron, CO2-neutrale brandstof;

3.Nacht briketten vereisen geen speciale kachel en daardoor kunt u ze gemakkelijk verbranden met bijna iedere stookoven die beschikt over regulering van de luchttoevoer;

4.Nacht briketten (Schorsbriketten) bewaard op droge plaatsen kunnen seizoenen lang behouden worden. Nachtbriketten zijn gemakkelijk te bewaren, dus de benodigde opslagruimte is minimaal.

Nacht briketten hebben in vergelijking met houtbriketten een hoger asgehalte: 3-4%. Dit kan ook een voordeel zijn, omdat er voldoende mineralen in de as van de nachtbriketten zitten, die kunnen worden gebruikt als een natuurlijke bemesting voor de tuin.
Hoe worden nachtbriketten gebruikt?
Zelfs een moderne, geoptimaliseerde oven wordt koud, als hij gedurende enige tijd niet herladen wordt met extra zaagselbriketten of brandhout.
Door nachtbriketten toe te voegen vertraagt u dit proces tot 10-14 uur, en verkrijgt u dus een houtvuur met een lange levensduur zonder de oven te herladen, waardoor het bijvoorbeeld de volgende morgen nog steeds warm zal zijn. Vandaar de naam nachtbriketten.
Verwarmen met nachtbriketten :
1) Leg de nachtbriketten (Schorsbriketten) op de reeds gloeiende kolen van zaagbriketten of brandhout in de oven.
2) Laat de nachtbriketten mooi branden - tot de kolen rood beginnen te gloeien - schakel vervolgens over naar de minimale luchttoevoer.
3) De kooltjes van de nacht briketten zullen bij minimale luchttoevoer tot wel 10-14 uur blijven gloeien bij verbranding bij hoge temperatuur en optimale warmteafvoer.
Verpakking van de nacht briketten
Nacht briketten worden per 12kg (+/-3%) verpakt in doorzichtige plastic zakken.
Afmeting briket 15,5 lang, 6,5 breed en 10 hoog, maten in centimeters

Prijzen:Bezorg.
3,50 € per pak.
3,45 € bij aankoop 10 of meer. 3,39 € bij aankoop 84 of meer. ( 284,76 € per pallet)

Afhaal.
3,45 € per pak.
3,40 € bij aankoop 10 of meer.
3,35 € bij aankoop 84 of meer. (281,4 € per pallet)


Met vriendelijke groet, Briketten en Pellet Service.
Bezoek ook onze site, www.brikettenenpelletservice.nl
Voor informatie: info@brikettenenpelletservice.nl
Tel: (0031)-0637338536.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)